Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

20.09.2013 21:49

czy ktoś z Was kupuje PATISONY??ostatnio widziałem w sklepie co to jest i co z tego robicie,jakie to jest w smaku??

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.09.2013 21:52

ja kiedyś robiłam patisony tak jak korniszony

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.09.2013 21:58

robię smażone na patelni i podaję zamiast ziemniaków lub tak jak ogórki konserwowe

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.09.2013 22:04

można je przygotowywać podobnie jak cukinię

Odpowiedzi (22)

Renata9

Zadanych pytań: 329

20.09.2013 21:55

można zrobić leczo z patisonów, albo jak są takie malutkie wydrążyć środki i nałożyć farsz taki jak na gołąbki i w rondlu upiec, a potem podać z sosem pomidorowym

Mniam

Zadanych pytań: 87

20.09.2013 21:58

Takie malutkie widziałam marynowane. Można je zwyczajnie usmażyć w panierce. W smaku może trochę do cukinii podobne.

Dorian

Zadanych pytań: 1093

20.09.2013 22:00

kupuje takie marynowane, smakują mi, jadam je do kanapek, dodatek do obiadu itp

iwi

Zadanych pytań: 115

20.09.2013 22:02

Kupuję marynowane i dodaję do sałatki.

kate.500

Zadanych pytań: 1516

20.09.2013 22:05

lubie takie marynowane

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.09.2013 22:06

dodaję do lecza :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.09.2013 22:06

ja robię leczo ,też daję do sałatki,marynowanych nie jadłam

Janina

Zadanych pytań: 159

20.09.2013 22:10

Super pyszne są marynowane patisony;)

migotka28

Zadanych pytań: 20

20.09.2013 22:19

dla mnie coś jak cukinia-kalafor neutralne w smaku i chrupiące,ja jadłam tylko marynowane jak korniszony bo moja kiedyś robiła, niektórzy większe sztuki nadziewają różnym farszem lub dodają do lecza

msmors

Zadanych pytań: 91

20.09.2013 22:30

ja nie kupuję patisonów. Nie robię z nich przetworów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak