Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

20.09.2013 21:49

czy ktoś z Was kupuje PATISONY??ostatnio widziałem w sklepie co to jest i co z tego robicie,jakie to jest w smaku??

Odpowiedzi (22)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

20.09.2013 22:31

ja bardzo lubie patisony konserwowe

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

20.09.2013 22:37

nigdy nie jadłam patisona,nawet nie wiem jak smakuje

pestka

Zadanych pytań: 424

21.09.2013 00:15

dodaję do lecza, lub marynowane do sałatek

Lis

Zadanych pytań: 56

21.09.2013 04:02

Robię jak ogórki:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.09.2013 08:03

mam patisony na ogródku robię z nich surówkę dodaję do lecza ,najbardziej lubię w occie a mozna tez zrobić nadziewane mięsem mielonym i zapieczone w piekarniku

borgia

Zadanych pytań: 89

21.09.2013 10:01

Możesz zapiekać, zrobić zupę, usmażyć, nadziać, ugotować, zrobić sałatkę, zamarynować - te im mniejsze, tym smaczniejsze. Aaaa... można zetrzeć i zrobić placuszki. Potraktuj jak cukinię lub kabaczka.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.09.2013 10:59

nie kupuję, ale dostaje czasem od tesciowej. uzywam jak cukinii, więc robię placki, zupę, dodaję do sosów czy potrawek, do leczo tez, wiem ze smaczne są tez nadziewane, ale jeszcze nie robiłam :)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

21.09.2013 11:10

Dostaje od teściowej, placki czy leczo na porządku dziennym

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

21.09.2013 15:25

ja mam swoje, marynowałam jak korniszony, albo też robiłam faszerowane np. ryżem i piekłam w piekarniuku

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.09.2013 17:19

Patisony warto w sezonie kupić i je usmażyć w panierce, lub zrobić z nich sałatkę, surówkę, placki, leczo, zamarynować do słoików na zimę. Są bardzo dobre w smaku.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak