Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.11.2015 11:21

czy ktoś z Was pasteryzuje w piekarniku przetwory? czy to lepsze od wodnej pasteryzacji?

Odpowiedzi (36)

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.11.2015 16:24

wybieram wodę więc nie wiem jaka jest różnica

irenka

Zadanych pytań: 888

17.11.2015 16:37

nie pasteryzuję w piekarniku

Izka192

Zadanych pytań: 419

17.11.2015 17:09

ja w piekarniku innej metody nie stosowałam.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.11.2015 18:35

Pasteryzuję w wodzie, choć kusi mnie pasteryzacja w piekarniku, ale obawiam się czy słoiki wyjdą z tego cało i czy przetwory dotrzymają do zimy.

anemon

Zadanych pytań: 163

17.11.2015 19:32

Bardzo często pasteryzuję przetwory w piekarniku i są tak samo trwałe jak pasteryzowane w garnku. Nigdy tak nie pasteryzowałam mięsa czy pasztetu, więc nie wiem jak się przechowują.

Benita

Zadanych pytań: 1

17.11.2015 19:41

Pasteryzuję w wodzie.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

17.11.2015 19:45

Pewnie, że lepsze.

mileneczka5

Zadanych pytań: 23

17.11.2015 20:12

ja zawsze w wodzie

Mala

Zadanych pytań: 1

17.11.2015 20:58

nigdy nie pasteryzowałam w piekarniku ale wiem że niektórzy są zwolennikami takiej metody

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

17.11.2015 22:12

pierwszy raz słyszę,o pasteryzacji w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak