Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.11.2015 11:21

czy ktoś z Was pasteryzuje w piekarniku przetwory? czy to lepsze od wodnej pasteryzacji?

Odpowiedzi (36)

misia53

Zadanych pytań: 339

17.11.2015 23:55

Ja mięska w słoikach piekę zawsze w piekarniku , bo trzeba długo piec i sprawdza mi sie ta metoda.

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.11.2015 16:58

w wodzie pasteryzuję tylko

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

20.11.2015 08:30

zawsze pasteryzuję w wodzie

magda1976

Zadanych pytań: 1

20.11.2015 11:30

Zawsze pasteryzuję w garnku z wodą

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

20.11.2015 14:39

ja pasteryzuję w garnku z wodą

Ifa

Zadanych pytań: 16

21.11.2015 07:48

Ja pasteryzowałam już w piekarniku, metoda się sprawdziła.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak