Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

29.10.2014 15:57

czy ktoś z was używa w kuchni stewię bądż agawę ? zamiast cukru ?

Odpowiedzi (39)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

29.10.2014 18:50

nigdy nie uzywałam tylko cukier

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

29.10.2014 19:00

Agawy nie próbowałam, ale stewie świeża już tak- smakuje jak maltodekstroza, więc dla mnie odpada/ nie znoszę smaku słodzika. Stewie dostępne w sklepach, z tego co czytałam etykietki, z rośliną mają wspólną tylko chyba nazwę, bo nafaszerowane były różnymi odmianami słodzika. Ponoć ta stewia zdrowsza, ale jak dla mnie niesmaczna więc zostaję przy tym niedobrym cukrze

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

29.10.2014 19:13

stewie używam do kompotów i różnych przetworów

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

29.10.2014 20:29

nie używam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.10.2014 21:16

Ja niestety nie używam

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

29.10.2014 21:35

nigdy nie używałam i nie używam

Janina

Zadanych pytań: 159

29.10.2014 22:29

Nie używałam i nie będę. Obawiam się, że za niedługo możemy się dowiedzieć że to są szkodliwe produkty. Używam cukier i miód w ograniczonych ilościach;)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

29.10.2014 22:54

nie,używam zwykłego cukru

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.10.2014 23:00

Nie, nie używałam!

Ania84

Zadanych pytań: 67

29.10.2014 23:49

ja tez nie używam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak