Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

29.10.2014 15:57

czy ktoś z was używa w kuchni stewię bądż agawę ? zamiast cukru ?

Odpowiedzi (39)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

30.10.2014 11:35

mam stewię w proszku, ale rzadko używam ze względu na smak, agawy jeszcze nie probowałam

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

30.10.2014 12:17

ja nie uzywam

pestka

Zadanych pytań: 424

30.10.2014 12:32

używam bardzo rzadko, nie wszystkim w rodzinie ona smakuje

dodi

Zadanych pytań: 256

30.10.2014 15:05

ja nigdy nie używałam

olyabuziaczek

Zadanych pytań: 4

30.10.2014 17:13

tak najczesciej w plynie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

31.10.2014 12:25

Nie używam, ale ponoć są zdrowsze niż cukier.

Mira85

Zadanych pytań: 90

31.10.2014 15:47

stewia jest zdrowsza, ale też droższa, używam zwykły cukier

as28

Zadanych pytań: 294

31.10.2014 18:48

nie używam ani stewy ani agawy

Anna133

Zadanych pytań: 143

31.10.2014 20:52

Dwa pokoje ... no właśnie masz rację chyba, obawiam sie tego składu w pastylkach, pudrze, kiedyś słodziłam aspartamem, ale jakiś nie smaczny, liczyłam na coś nowego, ale wasze kubki smakowe, tez się miały ciężko przekonać, a tak by się przydał zdrowy zamiennik cukru, chociaż do kawy czy herbaty, musze kupić sadzonkę stewii i zobaczę czy da się to używać, swoją drogą dziwne, że tak rozwinięty przemysł, nie wyprodukował jeszcze czegoś zamiast cukru ! co by nam nie szkodziło.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak