Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

19.02.2014 23:31

Czy ktoś zauważył ,że gładkie liście pietruszki mają więcej aromatu niż karbowane ?

Odpowiedzi (29)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.02.2014 07:22

nie zwróciłam na to uwagi

Milka100

Zadanych pytań: 76

20.02.2014 07:36

dobrze o tym wiedzieć

gibli

Zadanych pytań: 20

20.02.2014 07:46

muszę sprawdzić)

pestka

Zadanych pytań: 424

20.02.2014 08:19

to prawda wszystko sie zgadza , przez lata miałam działkę i dlatego sadziłam różne jej odmiany

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.02.2014 08:22

też mi się tak wydawało ;) nie lubię tej karbowanej bo listki są twardsze i córka je wydłubuje z surówek ;)

stokrotka

Zadanych pytań: 120

20.02.2014 08:27

tak ja też to zauważyłam.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

20.02.2014 08:28

oczywiście.Karbowana ma raczej funkcję dekoracyjną .

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.02.2014 08:32

nie wiedziałam o tym ,kupuje tylko jeden rodzaj pietruszki

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.02.2014 08:53

wiedziałam o tym i dlatego sieję tylko tą z gładkimi liścmi

Przepisy Joanny

Zadanych pytań: 3

20.02.2014 08:56

To prawda. Karbowana pietruszka jest niezwykle prezentacyjna, więc używam jej do dekoracji potraw.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak