Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

19.02.2014 23:31

Czy ktoś zauważył ,że gładkie liście pietruszki mają więcej aromatu niż karbowane ?

Odpowiedzi (29)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

20.02.2014 09:37

dobrze wiedzieć

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.02.2014 10:12

zgadza się karbowana pietrucha ładnie wygląda ale aromatu nie ma takiego.

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

20.02.2014 10:27

dobrze o tym wiedzieć

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

20.02.2014 10:27

bardzo lubię oba rodzaje pietruszki i nie zwracałam na to uwagi:)

sasanka

Zadanych pytań: 22

20.02.2014 10:35

Nigdy o tym nie myślałam :) pietruszkę jem w takich ilościach, że już nie wyłapuję różnicy w smaku ale dzisiaj uważniej przyjrzę się swojemu pęczkowi :D

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

20.02.2014 11:23

Nigdy nie zwróciłam na to uwagi:) Dobrze wiedzieć:)

krokus

Zadanych pytań: 145

20.02.2014 12:38

zgadzam się też zauważyłam ,że karbowana jest mniej aromatyczna

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

20.02.2014 13:01

zdecydowanie tak, i różnica jest bardzo duża no ale za to te karbowane ładnie wyglądają :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

20.02.2014 16:28

Ja też to zauważyłam, ta ozdobna jest ładniejsza ale mniej aromatyczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak