Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wiejska-chatka

Zadanych pytań: 11

31.12.2013 17:54

Czy macie jakieś doświadczenia z robieniem własnych serów. Jeśli tak to jakich? Czy robicie to z podpuszczką?

Odpowiedzi (26)

Rycerz

Zadanych pytań: 75

31.12.2013 18:39

Kurde nigdy nie robiłem serów, ale jak widzę będzie trza zaznajomić się z tym.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

31.12.2013 18:39

Ja ciągle się przymierzam, aby zrobić oscypki lub podobny ser ostry. Kiedy to zrobię na pewno podam przepis na DS :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

31.12.2013 18:54

nigdy nie robiłam

Seba

Zadanych pytań: 1313

31.12.2013 19:02

ja też nie robiłem

borgia

Zadanych pytań: 89

31.12.2013 19:12

Robię ricottę sposobem domowym - wychodzi super, więc przestałam kupować. Robię ją bez użycia podpuszczki.

Konczi

Zadanych pytań: 632

31.12.2013 19:15

ja tylko robiłam biały serek więc doświadczenie znikome

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

31.12.2013 19:22

nigdy nie robiłem serka

Gracer

Zadanych pytań: 124

31.12.2013 19:45

nie mam doświadczenia

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

31.12.2013 19:58

robię twaróg a z niego ser smażony oczywiście bez podpuszczki

adelajda

Zadanych pytań: 234

31.12.2013 21:06

robię biały z mleka kupnego, ricottę, smażony i przymierzam się do żółtego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak