Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

wiejska-chatka

Zadanych pytań: 11

31.12.2013 17:54

Czy macie jakieś doświadczenia z robieniem własnych serów. Jeśli tak to jakich? Czy robicie to z podpuszczką?

Odpowiedzi (26)

adelajda

Zadanych pytań: 234

31.12.2013 21:07

bez podpuszczki robię

Sroczka

Zadanych pytań: 513

31.12.2013 23:22

Nie robiłam jeszcze serów.

jasiek

Zadanych pytań: 1346

31.12.2013 23:35

białego twarogu z mleka

Monika37

Zadanych pytań: 40

01.01.2014 00:22

robiłam twaróg z mleka krowiego ser żółty serek topiony bez podpuszczki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.01.2014 00:40

nie mam doświadczenia z serami

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

01.01.2014 04:57

robię tylko ser twarogowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak