Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

edytazaw89@wp

Zadanych pytań: 5

22.09.2016 14:29

Czy macie sprawdzone przepisy na dania lu przetwory z papryki? Mam spory zapas a pomyśl tylko na marynowaną.

Odpowiedzi (44)

Janina

Zadanych pytań: 159

22.09.2016 20:48

Papryka w marynacie do słoików;))

norweska20

Zadanych pytań: 400

22.09.2016 21:22

marynowaną paprykę

Renataj

Zadanych pytań: 1275

22.09.2016 21:47

W tym roku po raz pierwszy robiłam pieczoną paprykę z czosnkiem zalewaną olejem wymieszanym z wytworzonym podczas pieczenia sokiem - wszystkim u mnie smakuje:) Dodatkowo robiłam pastę paprykową i /również po raz pierwszy/ pindżur /pasta z pomidora i pieczonych: bakłażana i papryki/.

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.09.2016 22:06

Oprócz marynowanej polecam sos z pieczonej papryki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/362076/sos-z-pieczona-papryka-.html

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

23.09.2016 00:25

paprykę faszerowaną z ryżem lub mięsem ,z kaszą gryczaną i grzybami

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

23.09.2016 00:44

Z papryki zrób-leczo do słoików na zimę, zamroź ja, nafaszeruj ryżem/kaszą i mięsem/grzybami, ketchup, zup-krem, pastę, upiecz ja, dodaj do sałatek warzywnych.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

23.09.2016 01:07

http://www.digotuje.pl/2015/10/papryka-marynowana.html

KORAL

Zadanych pytań: 20

23.09.2016 08:01

Ja kiedyś nadmiar papryki zamroziłam. Pokrojona przez zamrożeniem , znakomicie się sprawdzała np. w gulaszu :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

23.09.2016 08:48

Do słoików: sosy, pasty paprykowe typu ketchup, pieczona lub grillowana zalana olejem z ziołami albo marynatą octową, leczo, duszona z pomidorami... Na bieżąco do zjedzenia u mnie wygrywa faszerowana papryka, leczo i wszelkie zupy.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

23.09.2016 09:11

co roku mrozimy pokrojoną paprykę, zwłaszcza czerwoną,póżniej wykorzystujemy ją do gulaszu,fasolki po bretońsku czy lecza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak