Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

16.11.2014 16:05

Czy można zamrozić kotlety drobiowe opanierowane, ale nie usmażone?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.11.2014 16:50

też bym usmażyła przed mrożeniem

Christopher

Zadanych pytań: 31

16.11.2014 18:45

Zamrażać można panierowane jak i usmażone i w obu przypadkach tracą na smaku. Ale nieraz nie ma wyjścia i trzeba to zrobić.Czyli szkoda czasu na smażenie przed mrożeniem, tak myślę.

joanna30

Zadanych pytań: 50

16.11.2014 16:16

Ja zawsze mrożę usmażone kotlety. Potem łatwiej je odgrzać.

Odpowiedzi (29)

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.11.2014 16:13

Nigdy nie mroziłam ... Słyszałam, że można każdy z osobna a po rozmrożeniu o panierować ponownie w samej bułce

Czyki

Zadanych pytań: 72

16.11.2014 16:16

Ja zamroziłam kiedyś osobno każdy owinięty w folii spożywczej, odmroziłam i smak się nie zmienił.

Renata9

Zadanych pytań: 329

16.11.2014 16:27

ja bym na Twoim miejscu je chociaż trochę podpiekła

Lucan

Zadanych pytań: 18

16.11.2014 16:42

nie wydaje mi się to dobrym pomysłem w warunkach domowych.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.11.2014 16:45

Ja bym nie ryzykowała ,po odmrożeniu jesli opanierowałaś lepiej je podsmaż trochę.

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.11.2014 16:46

nie robiłam tak, tylko usmażone mroziłam, w panierce jest surowe jajko nie wiem jak się zachowa po odmrożeniu

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.11.2014 16:47

Mroziłem tak kiedyś, każdy zawinięty osobno, były jak świeże :)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.11.2014 17:07

kotlety drobiowe wolę świeże , nigdy już przygotowanych nie mrożę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.11.2014 17:11

Ja bym takie opanierowane kotlety drobiowe surowe zamroziła, a potem ponownie opanierowała i usmażyła.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

16.11.2014 17:11

niegdy tak nie robiłam, ale myślę ze panierka po rozmrożeniu bedzie ciapą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak