Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

16.11.2014 16:05

Czy można zamrozić kotlety drobiowe opanierowane, ale nie usmażone?

Odpowiedzi (29)

Janina

Zadanych pytań: 159

16.11.2014 20:38

Panierowanych surowych nie polecam mrozić, usmażone tak;)

irenka

Zadanych pytań: 888

16.11.2014 21:50

ja mroziłam,były dobre

kusza23

Zadanych pytań: 48

17.11.2014 08:40

A zawsze jak zostają to mrożę i mam na później.

engie23

Zadanych pytań: 1

17.11.2014 08:55

polecam najpierw trochę obsmażyć

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.11.2014 15:03

najpierw bym je obsmażyła potem mroziła

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

17.11.2014 17:11

najlepiej usmażyć a potem zamrozić

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

23.11.2014 00:57

lepiej smażone

jasiek

Zadanych pytań: 1346

23.11.2014 01:09

no nie wiem czy to wyjdzie dobre

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

23.11.2014 18:37

ja bym usmażył i nie ryzykował

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak