Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.11.2013 17:43

czy można zrobić farsz do ruskich pierogów dzień wcześniej będzie dobry?

Odpowiedzi (39)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

13.11.2013 18:02

Mi się często zdarza przygotowywać farsz dzień wcześniej i przechowuje w lodówce, jest dobry.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

13.11.2013 18:02

Pewnie ale może lepiej w szczelnej miseczce żeby nie wysechł

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.11.2013 18:05

Ja zawsze robię odrazu, ale może nic mu nie będzie

margaret

Zadanych pytań: 4

13.11.2013 18:09

spokojnie można zrobić, nic z nim się nie dzieje i jest smaczny na drugi dzień:)

Mniam

Zadanych pytań: 87

13.11.2013 18:12

Robiłam dzień wcześniej i włożyłam do lodówki. Nic się nie dzieje.

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.11.2013 18:12

nic mu nie będzie, tylko jak "zdębieje" to źle się będzie formować pierogi

gibli

Zadanych pytań: 20

13.11.2013 18:21

pewnie,że można:)ja już tak robiłam i są dobre, a nawet wydaje mi się, że farsz jest smaczniejszy:)

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

13.11.2013 18:27

tak czasem tak robie

teresa18

Zadanych pytań: 502

13.11.2013 18:27

myśle ze schłodzenie mu nie zaszkodzi a wręcz nabierze głębszego smaku

irenka

Zadanych pytań: 888

13.11.2013 18:32

ja robię zawsze w tym samym dniu farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak