Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.11.2013 17:43

czy można zrobić farsz do ruskich pierogów dzień wcześniej będzie dobry?

Odpowiedzi (39)

Seba

Zadanych pytań: 1313

13.11.2013 22:49

ja robię zawsze na świeżo

Róża1

Zadanych pytań: 7

13.11.2013 23:42

już robiłam dzień wcześniej:-) , ale częściej na świeżo:-)

bhb8

Zadanych pytań: 1

14.11.2013 07:36

Ja również robię w ten sam dzień także trudno mi powiedzieć coś na ten temat.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

14.11.2013 09:58

oczywiście :)

Megg

Zadanych pytań: 69

14.11.2013 10:16

tak czasem robię farsz dzień wcześniej i trzymam w lodówce

Barbara777

Zadanych pytań: 38

14.11.2013 10:25

na pewno można, ale i tak na świeżo jest najlepszy

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

14.11.2013 10:50

myśle że nie zszkodzi

Beata73

Zadanych pytań: 1093

14.11.2013 13:13

można, sama robię tak często i nie widzę różnicy

gosia561

Zadanych pytań: 1389

16.11.2013 11:30

spokojnie można, nawet lepiej bo się przegryzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak