Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pati100015

Zadanych pytań: 10

13.09.2013 20:14

Czy na przetwory śliwki muszą być bardzo twarde? Dostałam skrzynkę dziś rano, ale zerwana była przedwczoraj i niestety część jest odrobinę miękka.

Odpowiedzi (13)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

14.09.2013 10:53

Ja lubię lekko twardawe , zawsze mi wychodzi :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.09.2013 10:54

miękkie na powidła są najlepsze, twarde zamroź albo komopt

rjustysia

Zadanych pytań: 190

14.09.2013 20:22

Twarde śliwki są do kompotu lub marynowania w occie. Z miękkich spokojnie można robić dżemy, powidła.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak