Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bietka

Zadanych pytań: 563

07.11.2016 08:50

Czy nie obrana pigwa po odlaniu soku nadaje się do smażenia ?

Odpowiedzi (33)

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.11.2016 10:52

Ja taką pigwę zalałam wodą, zagotowałam i zblendowałam. Potem do słoiczków.

anka1988

Zadanych pytań: 25

07.11.2016 11:42

ja bym spróbowała. Ja pigwę ścieram na tarce o grubych oczkach (nie obraną), zasypuję cukrem, mieszam. I na drugi dzień już mam sok do herbaty. Bomba witaminowa :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.11.2016 11:43

osobiście bym spróbowała zrobić taką jaka jest jak nie zrobisz nie będziesz wiedzieć :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

07.11.2016 12:03

raz wypróbujesz to się przekonasz , też mam i nie wiem co zrobić

Franciszek

Zadanych pytań: 4

07.11.2016 12:09

nigdy nie robiłem z pigwy jeszcze

ilka01

Zadanych pytań: 6

07.11.2016 12:19

ja bym ze skórką przesmażyła i zmiksowała

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.11.2016 12:22

Jak najbardziej można :-)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.11.2016 12:26

nigdy tak nie robiłam, warto spróbować, zawsze możesz zmiksować lub przetrzeć przez sito

Janina

Zadanych pytań: 159

07.11.2016 15:13

Możesz zalać wodą i zagotować a później do słoików ;))

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

07.11.2016 16:48

niestety nie pomogę,nigdy nie robiłam przetworów z pigwy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak