Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

17.07.2013 14:40

Czy ogórki tradycyjnie kiszone po zakwaszeniu pasteryzyjecie, aby przerwać kiśnięcie;)

Odpowiedzi (27)

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.07.2013 15:06

nie pasteryzuję , dawno temu tak robiłam :-)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.07.2013 15:07

to tak jak u mnie , nie pasteryzuję , bo potem są miękkie u mnie ma kto wciągać .

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

17.07.2013 15:10

ja nie pasteryzowałem nigdy

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

17.07.2013 15:13

u mnie szybko schodzą, także nie pasteryzuje

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.07.2013 15:15

nie pasteryzuję bo zalewam ogórki do kiszenia zagotowaną wodą i odrazu zakręcam słoik

migotka28

Zadanych pytań: 20

17.07.2013 15:23

ja nie pasteryzuję

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.07.2013 15:27

nie pasteryzuje :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.07.2013 15:32

ja nie pasteryzuję

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.07.2013 15:49

ja pasteryzuję, aby przerwać kiszenie

joanna__s

Zadanych pytań: 4

17.07.2013 15:51

Nigdy nie pasteryzowałam i raczej nie będę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak