Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

20.10.2013 17:27

Czy po upieczeniu cista zostawiacie je na blasze, czy kroicie i całe układacie na talerzu?

Odpowiedzi (40)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

20.10.2013 18:01

zostawiam w foremce i nie kroje, zeby nie przysychalo

kate.500

Zadanych pytań: 1516

20.10.2013 18:06

kroje, jezeli wiem, ze potencjalnie ma szanse na skonsumowanie od razu

Barbara13

Zadanych pytań: 21

20.10.2013 18:11

CZekam aż wystygnie,wykładam na deseczkę a później kroję i układam na talerzu tyle ile potrzebuję w danym momencie

Marta1986

Zadanych pytań: 859

20.10.2013 18:19

przed podaniem kroję

Izabela9

Zadanych pytań: 25

20.10.2013 18:27

Ja zostawiam na blaszce a na talerz kroję dopiero przed podaniem.

Angelika10

Zadanych pytań: 938

20.10.2013 18:39

zostawiam na blaszce

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.10.2013 18:49

ja zostawiam na blaszce

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.10.2013 18:50

piekę zawsze na papierze i kroję tylko tyle ile zjemy

pestka

Zadanych pytań: 424

20.10.2013 19:00

mam blachę z pokrywką , kroję tyle ile w danym momencie chcemy zjeść resztę pozostawiam na blaszce

Renata9

Zadanych pytań: 329

20.10.2013 19:06

czekam aż ostygnie i kroję porcjami, tak żeby na bieżąco zjeść

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak