Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

20.10.2013 17:27

Czy po upieczeniu cista zostawiacie je na blasze, czy kroicie i całe układacie na talerzu?

Odpowiedzi (40)

V_kuchareczka

Zadanych pytań: 378

20.10.2013 22:15

czekam aż ostygnie

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

20.10.2013 22:15

zostawiam na blaszce,a później kroję

tessinka

Zadanych pytań: 79

20.10.2013 22:21

ja zostawiam na blaszce

Renata22

Zadanych pytań: 672

21.10.2013 00:03

Zostawiam w blaszce/tortownicy, ale kiedy mam goś♫ci, kroję i wykładam na ozdobna paterę;)

pajbek

Zadanych pytań: 257

21.10.2013 03:39

Zostawiam na blaszce do wystygnięcia :-)

AGNIESZKA144

Zadanych pytań: 338

21.10.2013 05:49

zostawiam na blaszce

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

21.10.2013 07:48

w blaszce i kroję ile potrzebuję

Beata73

Zadanych pytań: 1093

21.10.2013 08:17

wyciagam na tackę

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

21.10.2013 08:36

przekładam na tackę

borgia

Zadanych pytań: 89

21.10.2013 09:35

To zależy jakie ciasto. Jeśli z typowej blaszki, to na talerzu układam kawałki ciasta pokrojone na porcje, ale na dużą deskę do krojenia przekładam resztę. Jeśli ciasto po prostu z blachy - czyli wielkie - zostawiam "resztki" na blasze. Z małymi blaszkami czy tortownicami nie ma problemu, zawsze mam odpowiedni talerz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak