Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ifa

Zadanych pytań: 16

04.03.2016 08:06

Czy pod cukrowy wydruk mogę użyć kremu z mascarpone i budyniu? Czy ten krem nie rozpuści mi wydruku?

Odpowiedzi (21)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

04.03.2016 19:35

tydzień temu robiłam tort z takim wydrukiem i specjalnie na kremie maślanym ,ale i tak lekko mi się pomarszczył:)

Ela427

Zadanych pytań: 12

04.03.2016 20:13

nie nakładaj wydruku na świeżo zrobiony tort najpierw włóż go do lodówki aby się dobrze schłodził

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

05.03.2016 06:42

nigdy tak nie robiłem, trudno powiedzieć

ada.la

Zadanych pytań: 39

05.03.2016 10:43

najlepszy jest krem maślany

halina17

Zadanych pytań: 271

05.03.2016 13:52

Zgadzam się z wypowiedzią barbara11561 - jest to prawda.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

05.03.2016 14:43

musisz bardzo uważać, ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz

Damiano

Zadanych pytań: 0

05.03.2016 15:09

moim zdaniem nie jest to dobry pomysł

Benita

Zadanych pytań: 1

05.03.2016 15:46

Najlepiej sprawdzi się krem maślany

Motorek

Zadanych pytań: 1446

06.03.2016 19:03

ja bym tak nie próbował

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

08.03.2016 13:44

z tego co mi wiadomo to maślany krem jest najlepszy do takiego wykończenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak