Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 13:53

Czy próbowaliście zrobić kiedyś mielone bez bułki ,czyli namoczonej i dodanej do mięsa mielonego? Ciekawa jestem jaki ma smak czy taki sam .

Odpowiedzi (29)

mirecka12

Zadanych pytań: 66

08.02.2014 14:17

smak sie rzczej nie zmieni bardziej konsystencja

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

08.02.2014 14:27

Robię mielone z otrębami, dobre są. Z samego mięsa nie odpowiada mi konsystencja. Za ciężkie są.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

08.02.2014 14:29

Robię czasem bez bułki są bardziej twarde, dlatego jak już rezygnuję z bułki to dodaje zamiast niej np.: ugotowany ryż, otręby, płatki owsiane.

Czyki

Zadanych pytań: 72

08.02.2014 14:38

Jak dla mnie zbyt zwarte, wolę z bułeczką:)

treonina

Zadanych pytań: 1213

08.02.2014 14:47

są po prostu bardziej zbite i suche, zdecydowanie lepsze są z bułką

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

08.02.2014 14:47

Pewnie, wiele razy, bułka to nic koniecznego ;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.02.2014 15:03

wg mnie smak się nie zmienia, ale konsystencja

Ania321

Zadanych pytań: 179

08.02.2014 15:12

Próbowałam, ale wolę z bułką, mają lepszą konsystencję :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

08.02.2014 15:18

ostatnio robię bez bułki i jak na moje pyszne

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.02.2014 15:20

robiłam bez bułki ale z bułka są lepsze nie są takie twarde

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak