Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 13:53

Czy próbowaliście zrobić kiedyś mielone bez bułki ,czyli namoczonej i dodanej do mięsa mielonego? Ciekawa jestem jaki ma smak czy taki sam .

Odpowiedzi (29)

aginaa

Zadanych pytań: 700

08.02.2014 15:29

ja czase robie z kasza manna

wyattearp

Zadanych pytań: 102

08.02.2014 17:32

czasami robię

slonko888

Zadanych pytań: 9

08.02.2014 19:11

czasem robie smak ten sam czasem dodaje zwykła tarta bułke

mufinka79

Zadanych pytań: 303

08.02.2014 19:56

Czasami takie robię, wychodzą wtedy jak burgery, takie bardziej mięsne i nieco twardsze, idealne do befsztyków z cebulką :)

joanna__s

Zadanych pytań: 4

08.02.2014 20:50

Ja takie robię kiedy zapominam o bułce albo nie mam jej akurat pod ręką. Smak pozostaje bez zmian, ale sama konsystencja jest inna.

tessinka

Zadanych pytań: 79

08.02.2014 21:09

ja nie dodaję w ogóle bułki do mielonych, samo mięsko, cebulka i przyprawy

ppaulina

Zadanych pytań: 22

08.02.2014 21:54

czasem zamiast bułki tradycyjnej dodaje bułke tartą

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

08.02.2014 22:03

Ja tak samo czasami zamiast bułki namoczonej dodaję bułkę tartą

Kasia36

Zadanych pytań: 463

09.02.2014 23:59

ja robię bez namoczonej bułki, dodaję tylko bułkę tartą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak