Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

miodunka

Zadanych pytań: 45

08.02.2015 11:54

Czy przy przygotowywaniu wędlin w szynkowarze , zawsze wcześniej peklujecie mięso ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

08.02.2015 11:56

ja zaczynam dopiero zabawę z szynkowarem, póki co pekluję

Gracer

Zadanych pytań: 124

08.02.2015 11:57

pekluję mięso zawsze przy domowych wędlinach

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.02.2015 12:06

my też wcześniej peklujemy

Odpowiedzi (23)

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.02.2015 11:56

ja wcześniej pekluję

miodunka

Zadanych pytań: 45

08.02.2015 11:58

Ale czy jest to konieczne ponieważ chciałabym ekologiczną wędlinkę a sól peklująca niezbyt jest zalecana.

Mniam

Zadanych pytań: 87

08.02.2015 12:48

Nie zawsze. Po prostu marynujemy mięso i nie ma potrzeby dodawania soli peklowej.

Seba

Zadanych pytań: 1313

08.02.2015 12:50

tak, wcześniej pekluję

Magula

Zadanych pytań: 556

08.02.2015 13:18

Tak pekluję, choć robiłam sama dopiero kilka razy wedlinę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2015 13:21

Tak, wcześniej peklujemy .

adelajda

Zadanych pytań: 234

08.02.2015 13:41

często pekluje bo rodzinka takie bardziej lubi ...

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2015 13:53

zawsze mięso pekluję;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2015 14:00

sama zawsze się zastanawiam ile dać soli peklowej do 1 kg mięsa ale myślę ze peklowane mięso będzie się dłużej trzymać

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

08.02.2015 14:08

zawsze pekluję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak