Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pycholka

Zadanych pytań: 78

29.12.2014 07:26

Czy przy robieniu domowego mleka migdałowego migdały muszą być bez skórki? Mi skórka nie przeszkadza tylko czy to jakoś negatywnie nie wpływa na sam proces robienia mleka?

Odpowiedzi (16)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

30.12.2014 15:35

nigdy nie robiłem,ciekawe

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

30.12.2014 18:54

obrałabym migdaly ze skórki

as28

Zadanych pytań: 294

31.12.2014 15:59

nigdy nie robiłam, ale słyszałam że bez skórki- tak robia znajomi

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.01.2015 02:23

porady się przydadzą...

Ola1young

Zadanych pytań: 7

01.01.2015 12:59

ja robiłabym bez skórki

Wacław

Zadanych pytań: 1269

01.01.2015 13:07

nie robiłem ale skórkę bym obrał

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak