Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.08.2015 17:55

Czy przygotowując domowe sosy z pomidorów / takie jedzone od razu jak i do słoików/ przecieracie je przez sito by pozbyć się pesteczek ? Ja nie, wprost przeciwnie: dla mnie domowe sosy pomidorowe i pomidorówka MUSZĄ mieć pesteczki:)

Odpowiedzi (18)

Lucan

Zadanych pytań: 18

30.08.2015 21:58

zależy czy mam czas.pestki nie przeszkadzają

misia53

Zadanych pytań: 339

30.08.2015 21:59

Do zup nie przecieram ale do sosów raczej tak , no chyba śpieszę się albo po prostu mi się nie chce.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

30.08.2015 22:00

zawsze przecieram

Janina

Zadanych pytań: 159

30.08.2015 22:14

Nie przecieram, sparzam pomidory, obieram ze skórki i gotuję. Bardzo lubię z pestkami;)

agaK.

Zadanych pytań: 311

30.08.2015 22:43

Do słoików nie robię ale takie do zjedzenia od razu uwielbiam. Nie przecieram przez sito, ale duszę żeby się jak najbardziej rozpadły.

mysza75

Zadanych pytań: 96

31.08.2015 10:04

do słoików przecieram przez sito, do sosu tak na bieżąco nie przecieram

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

31.08.2015 21:18

Robię różne, ale pestki mi nie przeszkadzają.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

01.09.2015 11:08

Do słoikõw przez sito przecieram

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak