Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.07.2013 20:53

czy rabarbar do ciasta ucieranego dodać na wierzch surowy?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.07.2013 21:03

ja daję tylko surowy

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 20:56

Ja daję surowy :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

11.07.2013 20:57

rabarbar do ciast daję surowy

Odpowiedzi (23)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

11.07.2013 20:57

myślę że tak, tak jakby np. z jagodami to też surowe,świeże tylko że rabarbar

Janina

Zadanych pytań: 159

11.07.2013 20:58

Tak, ja daję surowy

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.07.2013 20:58

ja daje surowy

Habibi

Zadanych pytań: 690

11.07.2013 21:00

zawsze surowy

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

11.07.2013 21:01

ja też zawsze daję surowy

pestka

Zadanych pytań: 424

11.07.2013 21:04

ja zawsze daję surowy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.07.2013 21:06

tak daję surowy

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 21:09

a ja zawsze kroję daję na sito i przelewam wrzątkiem wtedy wypłukuje się kwas

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 21:15

ja daje surowy :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.07.2013 21:15

dziękuję za porady.... dodam surowy ale i też wypróbuję przelany wrzątkiem do babeczek...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak