Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.07.2013 20:53

czy rabarbar do ciasta ucieranego dodać na wierzch surowy?

Odpowiedzi (23)

sasanka

Zadanych pytań: 22

11.07.2013 21:20

dodaj surowy :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.07.2013 21:21

zawsze dodaję tylko i wyłącznie surowy :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

11.07.2013 21:23

Tak tak tak

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 21:25

zawsze surowy

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

11.07.2013 21:34

można dać kawałki surowego albo po upieczeniu ciasta wyłożyć na wierzch usmażony z cukrem, taką jakby konfiturę i też będzie pysznie

edi

Zadanych pytań: 406

11.07.2013 21:58

ja daję surowy, tylko uprzednio obtaczam go w mące

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.07.2013 22:06

ja tak jak Gosia56 :-)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.07.2013 22:38

jak daję surowy to zawsze oprószam go mąką.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.07.2013 23:07

daję surowy i nigdy nie obtaczam czy oprószam mąką :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

12.07.2013 00:05

tak,zawsze daję surowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak