Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.07.2013 21:55

czy robiąc tort pieczecie biszkopt tego samego dnia czy dzień wcześniej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

18.07.2013 08:35

przeważnie piekę wcześniej

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

17.07.2013 22:23

Piekę tego samego dnia

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

17.07.2013 22:41

spód biszkoptowy piekę tego samego dnia, a orzechowy dzień wcześniej

Odpowiedzi (25)

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.07.2013 21:58

Czasami dzień wcześniej czasami tego samego dnia :-)

idealme

Zadanych pytań: 62

17.07.2013 22:16

raczej tego samego dnia :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.07.2013 22:17

zazwyczaj dzień wcześniej aby się lepiej kroił :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

17.07.2013 22:20

zawsze piekę tego samego dnia

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.07.2013 22:37

Bardzo różnie, ale z reguły piekę tego samego dnia. Sporadycznie jeśli przygotowania np. do imprezy chcę rozciągnąć w czasie piekę biszkopt dzień wcześniej.

Katarina

Zadanych pytań: 21

17.07.2013 22:38

Ja zawsze piekę tego samego dnia

gosia561

Zadanych pytań: 1389

17.07.2013 22:38

ja tego samego dnia

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.07.2013 22:40

to zalezy ile innych dan musze przygotowac. jesli sporo to pieke biszkopt dzien wczesniej :)

kasiulka

Zadanych pytań: 4

17.07.2013 22:42

tego samego dnia

treonina

Zadanych pytań: 1213

17.07.2013 22:56

przeważnie tego samego dnia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak