Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.07.2013 21:55

czy robiąc tort pieczecie biszkopt tego samego dnia czy dzień wcześniej?

Odpowiedzi (25)

Janina

Zadanych pytań: 159

17.07.2013 23:22

Przeważnie dzień wcześniej;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.07.2013 23:28

Zależy od czasu jaki mi pozostał do imprezy :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.07.2013 00:59

wieczorem i rano stroję tort

anemon

Zadanych pytań: 163

18.07.2013 07:07

Zawsze piekę dzień wcześniej.

msmors

Zadanych pytań: 91

18.07.2013 07:27

tego samego dnia

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.07.2013 08:00

zawsze piekę biszkopt dzeń wczesniej myslę ze jak biszkopt przestygnie to pod ciężarem masy się tak mocno nie zbija,i oczywiscie jezeli trzeba go przekroić na tort tozdecydowanie się lepiej go przecina

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.07.2013 08:53

a ja zazwyczaj w ten sam dzień

Mniam

Zadanych pytań: 87

18.07.2013 08:57

Dzień wcześniej, z braku czasu.

malina

Zadanych pytań: 4

18.07.2013 09:04

tego samego dnia na świeżo

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

18.07.2013 09:09

Jak chce zrobić szybki torcik to tego samego dnia, a jeśli mam więcej czasu to dzień wcześniej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak