Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.07.2013 21:56

czy robicie kolorowe lukry do ciast? jakich używacie składników do barwienia?

Odpowiedzi (20)

kasiulka

Zadanych pytań: 4

17.07.2013 22:41

nie lubię sztucznych barwników, robię tylko tradycyjny lukier

Janina

Zadanych pytań: 159

17.07.2013 23:19

Nie robię kolorowego lukru, robię naturalny biały;)

iwi

Zadanych pytań: 115

18.07.2013 07:15

Nie lubię sztucznych barwników.

msmors

Zadanych pytań: 91

18.07.2013 07:26

Kolorowego lukru jeszcze nie robiłam

Magula

Zadanych pytań: 556

18.07.2013 07:56

ja raczej wolę lukier biały

joanna30

Zadanych pytań: 50

18.07.2013 08:21

Lukier zwykle robie biały ale raz dodałam trochę soku malinowego aby uzyskać różowy kolor.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.07.2013 08:24

lukier zawsze robię tradycyjny bez żadnych barwników

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.07.2013 08:52

aby był różowy dodałam koncentratu barszczu czerwonego krakus

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

18.07.2013 09:50

sok z buraka ćwikłowego, kakao

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.07.2013 12:14

Też czasami dodaję soki,ale często używam barwników żelowych z firmy WILTON

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak