Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

02.01.2014 19:21

czy rybę po japońsku można podawać na ciepło czy lepsza jest na zimno?a czy rybę koniecznie muszę robić w cieście czy może być bez panierki?

Odpowiedzi (22)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

02.01.2014 19:58

Ja podaję na zimno

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.01.2014 19:59

Rybę podaje na zimno

magduś83

Zadanych pytań: 46

02.01.2014 19:59

ja też podaję tylko na zimno i w cieście o wiele lepiej smakuje:) ale to jest tylko moje zdanie

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.01.2014 20:01

wolę na zimno. ciasta nie musi być

ben-ka

Zadanych pytań: 459

02.01.2014 20:05

Podaję na zimno w cieście jest pyszna ale możesz zrobić w mace ziemniaczanej,też wspaniale nasiąknie sosem.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.01.2014 20:32

Możesz ją zrobić na zimno, lub na ciepło, w cieście, lub bez niego.

Róża1

Zadanych pytań: 7

02.01.2014 21:45

lubię i tak i tak:-)

zChatyNaKoncuWsi

Zadanych pytań: 1

02.01.2014 22:00

Opanierowaną w mące łatwiej Ci się będzie smażyć. Myślę, że ciekawa może być podgrzana podana na przykład z ryżem.

tessinka

Zadanych pytań: 79

02.01.2014 22:04

ja jeszcze takiej nie jadłam

Granita

Zadanych pytań: 249

03.01.2014 01:23

ja zawsze jadłam na zimno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak