Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

02.01.2014 19:21

czy rybę po japońsku można podawać na ciepło czy lepsza jest na zimno?a czy rybę koniecznie muszę robić w cieście czy może być bez panierki?

Odpowiedzi (22)

malina

Zadanych pytań: 4

03.01.2014 07:29

ja robię w cieście i podaję na zimno

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

03.01.2014 18:56

dzieki za odpowiedzi,wiem ze musi byc na zimno ale zrobie bez panierki(dietetycznie)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak