Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

18.07.2014 00:35

Czy stosujecie blanszowanie,czyli technikę szybkiego obgotowywania warzyw i owoców w wodzie ,często aromatyzowanej przyprawami ?

Odpowiedzi (38)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.07.2014 08:53

Zawsze blanszuję warzywa oraz grzyby przeznaczone do marynowania;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.07.2014 09:10

często blanszuję, ale nie w aromatyzowanej wodzie

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

18.07.2014 09:32

blanszuję warzywa

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.07.2014 10:02

Czasami blanszuję warzywa

Noruas

Zadanych pytań: 232

18.07.2014 10:13

niestety nie

Ankha

Zadanych pytań: 112

18.07.2014 10:14

Nie jest to moja ulubiona technika obrabiania warzyw. Lubię dobrze ugotowane ewentualnie lekko al'dente, chyba że robię szpinak albo przetwory

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.07.2014 10:21

bardzo rzadko blanszuję warzywa ale moze warto tak robić

Klausia

Zadanych pytań: 251

18.07.2014 10:23

czasami zdarza mi się blanszować :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

18.07.2014 10:28

tak, blanszuję głównie warzywa

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.07.2014 10:32

Ta, blanszuję warzywa najczęściej fasolkę szparagowa, kalafior, młodą marchewkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak