Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

30.09.2015 19:34

Czy świeże orzechy włoskie nadaja sie do ciasta? Czy raczej powinny być wysuszone?

Najlepsze odpowiedzi (3)

misia53

Zadanych pytań: 339

30.09.2015 22:08

Lepsze są podsuszone ale myślę , że swiezych też można uzyć.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

30.09.2015 22:43

Wiele razy dawałam takie orzechy świeże i ciasto było udane :)

eagle

Zadanych pytań: 32

01.10.2015 08:17

a czemu maja się nie nadawać smakują jak każde inne

Odpowiedzi (21)

berys18

Zadanych pytań: 1434

30.09.2015 20:01

ja dodawałam do murzynka, bo nie miałam innych. Smakowały dobrze

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

30.09.2015 20:13

Świeże orzechy włoskie też nadają się do ciasta.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

30.09.2015 20:31

Zdecydowanie lepsze są wysuszone ale jak nie masz innych to można dodać

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

30.09.2015 20:40

lepiej dodać podsuszone lub uprażone na szybko

Janina

Zadanych pytań: 159

30.09.2015 21:39

Myślę, że na świeżo można użyć takich orzechów;)

Habibi

Zadanych pytań: 690

01.10.2015 07:00

pewnie, że się nadają :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.10.2015 07:04

orzechy muszą być suche to znaczy wysuszone i takie daję do ciasta

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.10.2015 08:02

ja daję już wysuszone

Camill

Zadanych pytań: 2

01.10.2015 08:24

dodawalam świeże laskowe i było ok

Spoko

Zadanych pytań: 0

01.10.2015 08:44

tak nadają sie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak