Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

30.09.2015 19:34

Czy świeże orzechy włoskie nadaja sie do ciasta? Czy raczej powinny być wysuszone?

Odpowiedzi (21)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.10.2015 08:49

ja dodaję wysuszone

Franciszek

Zadanych pytań: 4

01.10.2015 11:09

wolę podsuszyć

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.10.2015 11:51

ja uwielbiam takie świeże i chętnie bym je do ciasta dodała :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

01.10.2015 19:46

No i bądź tu madry.. jedni piszą ze sie nadaja a inni że mają byc wysuszone... no to w końcu nie dalej nie wiem...

Iwusia

Zadanych pytań: 242

01.10.2015 23:15

pewnie że się nadają

pestka

Zadanych pytań: 424

02.10.2015 10:52

ja do wypieków używam podsuszonych

joannaa24

Zadanych pytań: 0

02.10.2015 21:58

Używam tylko suszonych, mają one lepszy smak

pajbek

Zadanych pytań: 257

03.10.2015 20:33

suszone oddaję :-)

ilka01

Zadanych pytań: 6

10.10.2015 10:21

lepiej wysuszone

Ela15

Zadanych pytań: 1414

11.01.2016 07:33

nadają się, ale ja dodaję wysuszone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak