Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

25.10.2013 09:46

Czy szkodzi Wam CIEPŁY, świeży chleb prosto z piekarni czy sklepu ? Ja od pewnego czasu mam bóle brzucha i żołądka po zjedzeniu takiego chleba. Ale taki domowy /upieczony w domu/ jeszcze gorący mogę jeść bez żadnych "skutków ubocznych".Czy to możliwe żeby szkodziły wszelkie sztuczności i konserwanty używane w masowej produkcji pieczywa ?

Odpowiedzi (32)

Ewa104

Zadanych pytań: 328

25.10.2013 14:45

Nie jadam ciepłego pieczywa ani ciasta.Ale przyznam,że zapach takiego ciepłego kusi niemiłosiernie.Jak dziecko zajadałam gorące niemal bułki prosto z piekarni.Uhm,pyszne były.Ale może sprawdź czy nie masz kamieni w pęcherzyku żółciowym.Ja nie miałam pojęcia,że je mam aż do czasu operacji w lutym.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

25.10.2013 20:35

u nas w domu od dawna mówią nam żeby nie jeść gorącego pieczywa, wypieków zawsze jak babcia przynosi gorące pączki to czekamy z niecierpliwością lub bułki drożdżowe, ciasta, raz zjadłam jednego pączka gorącego to tak mi skręcało w nocy brzuch, bolało strasznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak