Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.02.2014 09:50

Czy ubijając śmietanę dodajecie cukier waniliowy?

Odpowiedzi (34)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

06.02.2014 11:07

dodaję roztopioną białą czekoladę

Ginger125

Zadanych pytań: 3

06.02.2014 11:29

Ja niedodaje,wole cukier puder,a jak mam ochote na aromat wanili to daje kilka kropel olejku

Malinka

Zadanych pytań: 302

06.02.2014 11:30

Tak, prawie za każdym razem.

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

06.02.2014 11:50

tak dodaję ale prawdziwy domowej roboty

monisia1977

Zadanych pytań: 15

06.02.2014 12:14

nie tylko zwykły cukier

gosiag

Zadanych pytań: 0

06.02.2014 12:26

na koniec ubijania dodaję cukier puder.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

06.02.2014 12:29

zazwyczaj dodaję

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

06.02.2014 12:51

tak dodaję i nie dodaję już wtedy cukru

Agata3

Zadanych pytań: 13

06.02.2014 12:56

nie, tylko cukier puder :)

Jastinka

Zadanych pytań: 229

06.02.2014 13:37

ja dodaję tylko cukier puder

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak