Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.02.2014 09:50

Czy ubijając śmietanę dodajecie cukier waniliowy?

Odpowiedzi (34)

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

06.02.2014 17:42

czasem dodaję

Renata

Zadanych pytań: 0

06.02.2014 23:16

Tylko cukier puder czasami też czekoladę gorzką.

Lidka19880

Zadanych pytań: 1

07.02.2014 14:44

pod koniec ubijania zawsze dodaję dla zapachu

kaprysiek

Zadanych pytań: 6

11.02.2014 07:13

Różnie, to zależy, ale nie zawsze jest taka konieczność. Jeśli wanilia występuje juz w cieście albo masie między warstwami ciasta, to wolę by bita śmietana miała inny smak lub najlepiej swój smak śmietany.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak