Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

10.01.2014 13:47

Czy używacie osobnych deseczek do krojenia mięska i kurczaka oraz innej do wędlin, warzyw?

Odpowiedzi (50)

Beatris

Zadanych pytań: 43

10.01.2014 13:58

Do surowego mięsa mam dużą drewnianą. Wędliny kroję na mniejszych deseczkach.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

10.01.2014 13:59

nie mam takiego podziału

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

10.01.2014 14:02

do surowego mięsa mam inną, resztę produktów na jednej

okrysia

Zadanych pytań: 79

10.01.2014 14:05

mam kilka desek i staram się je użuwać do określonych produktów

Magda60

Zadanych pytań: 1158

10.01.2014 14:11

tez mam podzial desek

Ola1young

Zadanych pytań: 7

10.01.2014 14:15

do mięsa mamy oddzielną deskę

Mati13

Zadanych pytań: 1524

10.01.2014 14:16

ja mam jedną deskę

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

10.01.2014 14:20

mam kilka desek, różnych rozmiarów ale raczej nie ma podziału na mięsne i jarzynówki, wszystko zależy od gabarytów produktów które będę kroiła....

karolina1869

Zadanych pytań: 594

10.01.2014 14:25

mam jedną deskę ona mi wytracza

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.01.2014 14:28

mam 3 deseczki ,każda do czegoś innego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak