Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

10.01.2014 13:47

Czy używacie osobnych deseczek do krojenia mięska i kurczaka oraz innej do wędlin, warzyw?

Odpowiedzi (50)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

10.01.2014 14:29

mieso kroje na innej, a reszte rzeczy na innej

malina

Zadanych pytań: 4

10.01.2014 14:32

mam kilka desek do krojenia

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.01.2014 14:41

tak, mam osobną do surowego mięsa

borgia

Zadanych pytań: 89

10.01.2014 14:41

Niekoniecznie... Jednak mięso kroję wyłącznie na desce plastikowej, którą bardzo łatwo umyć z wszelkiego rodzaju resztek. Resztę kroję na deskach, które mam pod ręką - bywa więc i tak, że owa plastikowa tam się znajdzie...

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.01.2014 15:05

używam kilku ale nie mam podziału tylko ta która pierwsza wpadnie pod rękę to kroję :)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

10.01.2014 15:18

U mnie jest osobna deseczka do surowego miesa, a druga do pozostałych produktów.

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.01.2014 15:19

mam kilka desek i nie mam podziału :-)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.01.2014 15:23

mam kilka desek i stosuję podział

marcia7

Zadanych pytań: 166

10.01.2014 15:38

nie, ale zawsze myję

artur7

Zadanych pytań: 1324

10.01.2014 15:51

tak mam rozne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak