Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

19.09.2013 13:22

czy Wam po jakimś czasie gofry robią się takie ni wiotkie ni gumowate może macie jakiś sposób by się takie nie robiły

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.09.2013 13:30

moje są odrazu zjedzone

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

19.09.2013 13:33

robię i zjadamy więc nie sprawdziłam tego

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

19.09.2013 14:38

gofry po upieczeniu kładziemy na kratkę pojedynczo wtedy nie sparują się

Odpowiedzi (18)

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

19.09.2013 13:24

czasami myślę ze robię coś nie tak ale zaraz po wyjęciu z gofrownicy są chrupiące

Lis

Zadanych pytań: 56

19.09.2013 13:25

Mi się takie robią i już parę metod sprawdziłam - jednak nic nie daje pożądanego efektu...

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

19.09.2013 13:29

z moimi też tak się robi ale myślę że taki ich urok

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

19.09.2013 13:29

Ja wkładam do specjalnych pojemniczków próżniowych, z których po zamknięciu odsysam powietrze :):) co prawda i tak nie są tak chrupkie jak po wyjęciu z gofrownicy, ale nie są też suche czy gumowate

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

19.09.2013 13:32

i to jest gosiu najlepiej zachowana chrupkość:)

Magdalena/26Mooi

Zadanych pytań: 28

19.09.2013 13:34

gofry znikają tak szybko że nigdy nie leżą dłużej jak godzine, więc nie mam takiego problemu

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

19.09.2013 13:38

ja czasami zostawiając dla nieobecnych domowników i czasami muszę włożyć ponownie do gofrownicy

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

19.09.2013 13:58

faktycznie wiotczeją po pewnym czasie ale na szczęście moje szybko znikają więc nie doszukiwałam się na to rady... :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

19.09.2013 14:26

nalezy je studzic osobno... nie wolno ich klasc jeden na drugi albo goracego gofra na talerzu bo wtedy nie odparuja i zmiekna. ja zawsze studze je na kratce, jak chleb czy ciasteczka

janek64

Zadanych pytań: 179

19.09.2013 14:43

Zgadzam się z Alex_M i joanną należy gofry kłaść oddzielnie do wystudzenia nie jeden na drugim :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak