Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

19.09.2013 13:22

czy Wam po jakimś czasie gofry robią się takie ni wiotkie ni gumowate może macie jakiś sposób by się takie nie robiły

Odpowiedzi (18)

Ania321

Zadanych pytań: 179

19.09.2013 14:54

u mnie gofry są natychmiast konsumowane, więc też nie miałam jeszcze takiego problemu :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

19.09.2013 15:26

ja rzadko robię gofry a jak zrobię to za chwilkę ich nie ma

pestka

Zadanych pytań: 424

19.09.2013 15:31

nie trzymam ich na "później" robię i zaraz je zjadamy , bo takie są najlepsze

malina

Zadanych pytań: 4

19.09.2013 16:04

robimy tylko n świeżo wtedy są chrupiace

Janina

Zadanych pytań: 159

19.09.2013 17:28

Nie robię na zapas i są chrupiące;)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

19.09.2013 17:35

My zjadamy od razu,sępy zawsze czekają pod gofrownicą,mam o mocy 700 W i dosyć długo się pieką:)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.09.2013 21:16

Taki ich urok, że po pewnym czasie się tak z nimi robi, więc najlepiej od razu je zjadać na ciepło, a będę smakowały.

marcia7

Zadanych pytań: 166

20.09.2013 01:06

też mi się takie robią, i nie znam na to sposobu:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak