Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

17.08.2014 19:01

Czy wątróbkę przed podaniem oczyszczacie czy tylko myjecie i smażycie ?

Odpowiedzi (37)

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

17.08.2014 19:45

trzeba zawsze oczyścić

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.08.2014 19:57

Oczyszczam z błonek, myję i moczę w mleku i smażę.

gosia1988

Zadanych pytań: 526

17.08.2014 20:03

zawsze oczyszczam z błonek

pestka

Zadanych pytań: 424

17.08.2014 20:09

oczyszczam, myję i moczę w mleku przed smażeniem

Janina

Zadanych pytań: 159

17.08.2014 20:18

Przeglądam , oczyszczam i oczywiście myję;)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

17.08.2014 20:29

oczyszczam, myję i smażę

Marta1986

Zadanych pytań: 859

17.08.2014 20:49

oczyszczam i myję

asiczekz

Zadanych pytań: 6

17.08.2014 21:03

ja również najpierw robię przegląd a póżniej myję i smażę :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.08.2014 21:09

ja oczyszczam i myję

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

17.08.2014 21:21

ja oczyszczam, myje, namaczam w mleku i potem osuszam i smażę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak