Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

17.08.2014 19:01

Czy wątróbkę przed podaniem oczyszczacie czy tylko myjecie i smażycie ?

Odpowiedzi (37)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

17.08.2014 21:22

Ja zawsze oczyszczam z błonek, które nawet po długiej obróbce termicznej są twarde.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.08.2014 22:13

oczyszczam i myje

eMMe

Zadanych pytań: 177

17.08.2014 22:21

Ja tylko myję, namaczam w mleku i smażę

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.08.2014 23:42

z drobiowej nożyczkami wycinam żyłki i inne "brudy",płucze i na r eczniku papierowym osuszam, potem do maki i smażę

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.08.2014 23:51

Dokładnie myę ,namaczam w mleku i smażę

Lidzia

Zadanych pytań: 21

18.08.2014 05:42

Myję i usuwam żyłki.

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

18.08.2014 08:27

Zawsze myję i dokładnie oczyszczam

krokus

Zadanych pytań: 145

18.08.2014 08:51

oczyszczam, myję i mocze w mleku

Ewelina1991

Zadanych pytań: 0

18.08.2014 09:19

oczyszczam i myję

Ela15

Zadanych pytań: 1414

18.08.2014 11:43

nie będę oryginalna ja również dokładnie oczyszczam wątróbkę przed dalszą obróbką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak