Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

26.02.2014 18:22

Czy wiecie ,że mięso na wpół zamrożone lepiej jest zmielić w maszynce ? Sama się o tym przekonałam i polecam.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

26.02.2014 18:37

tak, to prawda :) często sobie w ten sposób "pomagam' ;) a filet z kurczaka też kroi się łatwiej jak jeszcze do końca się nie rozmroził ;)

Malinka

Zadanych pytań: 302

26.02.2014 18:25

Dzięki, ta wiedza na pewno się przyda!

gosia56

Zadanych pytań: 466

26.02.2014 18:28

dzięki za radę

Odpowiedzi (27)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.02.2014 18:24

Dzięki, jeszcze tego nie przerabiałam

Lidzia

Zadanych pytań: 21

26.02.2014 18:30

Muszę wypróbować.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.02.2014 18:32

wypróbuję, dzięki za radę

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.02.2014 18:32

nie wiedziałam, wypróbuję przy okazji

2milutka

Zadanych pytań: 134

26.02.2014 18:38

tak wiem bo sama tak praktykuje;)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

26.02.2014 18:40

dzięki za radę!

patryska76

Zadanych pytań: 24

26.02.2014 18:47

Nigdy nie słyszałam o takiej sztuczce, ale myślę, że warto wypróbować ten patent ;-)

Tahitha

Zadanych pytań: 350

26.02.2014 18:49

Dzięki za dobrą podpowiedź :)

gibli

Zadanych pytań: 20

26.02.2014 18:52

dobra rada)

Renata9

Zadanych pytań: 329

26.02.2014 18:54

tak wiem, zawsze tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak