Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

26.02.2014 18:22

Czy wiecie ,że mięso na wpół zamrożone lepiej jest zmielić w maszynce ? Sama się o tym przekonałam i polecam.

Odpowiedzi (27)

Barbara777

Zadanych pytań: 38

26.02.2014 21:36

dobra rada;)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

26.02.2014 21:43

Tak wiem,najczęściej robię tak z wołowiną jak robię roladki wołowe,wtedy cienko kroję plastry mięsa.Nigdy jeszcze nie mieliłam.

Pysznotka

Zadanych pytań: 0

26.02.2014 21:44

Dzięki za radę ;)

krokus

Zadanych pytań: 145

26.02.2014 21:51

dzięki za radę ;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.02.2014 22:34

masz rację takie mięso nie wkręca się potem w nożyki które ją zapychają

Mniam

Zadanych pytań: 87

27.02.2014 00:06

To ja robię wszystko odwrotnie, bo najpierw mielę, a później zamrażam :)

Janina

Zadanych pytań: 159

27.02.2014 07:46

Tak, też tak robię, bo mięso jest jakby kruche i fajnie nożyki tną;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak