Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarchiochaKucharzy

Zadanych pytań: 11

13.12.2013 12:41

Czy wigilijne pierogi podajecie "z wody" czy podsmażacie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.12.2013 12:41

zawsze podsmażamy ,są smaczniejsze

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.12.2013 12:43

ja lubię pierogi z wody :) ale jeśli zostanie, to na drugi dzień podsmażane :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

13.12.2013 12:54

po ugotowaniu polewam je podsmażoną cebulka

Odpowiedzi (59)

Laila2786

Zadanych pytań: 74

13.12.2013 12:42

podaję z wody, jednak gdy zostaną podaję podsmażane na drugi dzień.

Niki22

Zadanych pytań: 46

13.12.2013 12:44

w wigilię "z wody" następnego dnia podsmażane ;)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

13.12.2013 12:48

z "wody" unikam nadmiaru tłuszcz :)

pajbek

Zadanych pytań: 257

13.12.2013 13:01

Ja podaje z wody :-)

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.12.2013 13:02

ja podaję z wody

pestka

Zadanych pytań: 424

13.12.2013 13:04

podaję " z wody" z odrobiną masła

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

13.12.2013 13:08

zawsze z wody

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.12.2013 13:13

przeważnie z wody

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

13.12.2013 13:14

"z wody" lekko polane maslem

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.12.2013 13:17

podaję z wody i sos grzybowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak