Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarchiochaKucharzy

Zadanych pytań: 11

13.12.2013 12:41

Czy wigilijne pierogi podajecie "z wody" czy podsmażacie?

Odpowiedzi (59)

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

13.12.2013 19:41

zawsze gotuję

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

13.12.2013 19:46

zawsze "z wody" :)

barcie

Zadanych pytań: 4

13.12.2013 19:48

Wyciągam z wody i wrzucam na zrumienione masło

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

13.12.2013 20:28

Na Wigilię " z wody " :D

cooleczka

Zadanych pytań: 539

13.12.2013 20:35

u mnie z wody

Angelika10

Zadanych pytań: 938

13.12.2013 22:08

podaję pierogi z wody

Magda24

Zadanych pytań: 148

14.12.2013 12:15

pierogi podajemy tylko gotowane

nogawkuchni

Zadanych pytań: 217

14.12.2013 14:02

W dzień wigilijny jemy pierogi z wody,ugotowane lub odgrzane w garnku z wodą jeśli są wcześniej przygotowane,natomiast jak zostaną po świętach jeszcze jakieś pierogowe sztuki to wtedy je podsmażamy i zjadamy po podgrzaniu na patelni na oliwie lub maśle.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

13.05.2014 13:52

zawsze z wody, polane tłuszczem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak