Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Janina

Zadanych pytań: 159

14.07.2013 13:23

Czy wodę do kiszenia ogórków gotujecie, czy zalewacie nie gotowaną?

Odpowiedzi (42)

migotka28

Zadanych pytań: 20

14.07.2013 13:38

jak robię na zime to zimną niegotowaną jak na małosolne gorącą gotowaną

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

14.07.2013 13:39

ja gotuję.

bietka

Zadanych pytań: 563

14.07.2013 13:39

ja zalewam przegotowaną , przestudzoną

halina17

Zadanych pytań: 271

14.07.2013 13:46

Zalewam zimną wodą , przeważnie źródlaną , jak nie mam źródlanej to "kranówką".

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.07.2013 13:50

robię tak jak wacław zagotowuję wodę, rozpuszczam sól i zalewam ciepłą wodą

ao_12

Zadanych pytań: 38

14.07.2013 13:50

Zalewam zawsze zimną wodą i wychodzą mi chrupiące.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

14.07.2013 13:51

zawsze wrzątkiem zalewam i na małosolne i na kiszone w słoikach

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

14.07.2013 14:12

Ja zawsze zalewam wodą przegotowaną.

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.07.2013 14:27

przegotowaną wodą

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.07.2013 14:40

@2milutka - my mamy wodę twardą (z dużą zawartością minerałów), ale smakowo jest naprawdę dobra, więc nie ma co kombinować ;) no i ogórki długo pozostają chrupiące :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak